I.v.m. vakantie zijn wij is gesloten van week 30 t/m week 33

Wapening voor beton, wat is het?

Wapening in beton is een versterking die meestal in beton wordt aangebracht om het beton te versterken, vandaar ook de benaming: gewapend beton. Meestal is wapening nodig omdat beton wél drukkrachten, maar nauwelijks trekkrachten op zich kan nemen. In de meeste constructies is er wel degelijk sprake van trekkrachten, waardoor het verstandig is om voor gewapend beton te kiezen.

  • Versterking van beton
  • Voorkomen van scheuren
  • Verhoging van de draagkracht
  • Flexibiliteit en veerkracht
  • Duurzaamheid en lange levensduur

Vloerenbedrijf Engelen in de praktijk

Engelen Vloerenbedrijf staat voor deskundig advies en een heldere aanpak. Bekijk wat ons bezig houdt!

Nieuwsgierig naar meer?

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten en blogs.

Bouwstaalmatten al wapening

Om beton te wapenen wordt er meestal gebruikgemaakt van bouwstaalmatten. Deze zijn vervaardigd uit staal en bestaan uit metalen staven die aan elkaar zijn gelast. Nadat de staven aan elkaar zijn gelast, ontstaat er een bouwstaalnet. De grootte en dikte van het staal kan variëren, afhankelijk van de specifieke eisen van uw project. Deze variatie zorgt ervoor dat u altijd de juiste wapening voor uw specifieke toepassing kunt vinden.

Deskundig advies voor betonwapening

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor hoogwaardige bouwstaalmatten, maar ook voor deskundig advies over welke wapening het meest geschikt is voor uw project. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw constructie de benodigde sterkte en duurzaamheid krijgt.

Wapening is essentieel voor de veiligheid en stabiliteit van uw constructies. Of u nu werkt aan een groot infrastructureel project of een kleinere particuliere bouwopdracht, de juiste wapening zorgt ervoor dat uw betonconstructie bestand is tegen de krachten waaraan het blootgesteld wordt.

Wapeningsmateriaal door Engelen B.V.

Wilt u uw wapeningsmateriaal door ons laten leveren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze efficiënte logistieke diensten zorgen ervoor dat uw wapeningsmateriaal op tijd en in perfecte staat op de bouwplaats aankomt. We bieden flexibele leveringsopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vloerenbedrijf Engelen: uw specialist

Kies voor onze betrouwbare service en hoogwaardige wapeningsmaterialen om uw bouwprojecten tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met de beste wapening voor uw betonconstructies. Wellicht bent u op zoek om uw beton af te werken, ook hiervoor bent u bij ons aan het juist adres. Of het nu gaat om kleurafwerking, impregneren, antislip of het creëren van een leefvloer, bij ons vindt u alle expertise onder één dak.

Kleine of grote betonpomp voor storten van de fundering

Onze betonpompen en specialisten zijn in te huren voor zowel kleine- als grote stortwerkzaamheden. Voor elke situatie hebben wij een passende betonpomp en specialist in huis.

Bekijk betonpompen

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u beton laten storten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op of sturen u een offerte.

0493-724822 info@vloerenbedrijfengelen.nl Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur






    Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.