Betonnen terras

Laat uw fantasie de vrije loop bij het ontwerpen van uw droomterras. Gaat u voor een klassiek rechthoekig terras met een gepolierde, antracietkleurige vloer? Of kiest u liever voor een speels rond terras met een ingelegd mozaïekpatroon? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Maak uw terrasvloer nog completer met extra opties zoals:

  • Verlichting: Integreer LED-strips of spots in de vloer voor sfeervolle verlichting in de avonduren.
  • Verwarming: Geniet extra lang van uw terras door verwarmingselementen in de vloer te laten installeren.
  • Antisliplaag: Voorkom uitglijden op gladde betonnen terrassen met een antisliplaag.

Vloerenbedrijf Engelen in de praktijk

Engelen Vloerenbedrijf staat voor deskundig advies en een heldere aanpak. Bekijk wat ons bezig houdt!

Nieuwsgierig naar meer?

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten en blogs.

Maak van uw betonnen terras een unieke beleving

Een betonnen terrasvloer hoeft zeker geen saaie bedoening te zijn. Door te spelen met patronen en texturen in het beton, creëert u een unieke uitstraling. Denk hierbij aan verschillende soorten beton, of het aanbrengen van reliëf in de vloer. Combineer beton met andere materialen zoals hout, steen of grind om verschillende zones op uw terras te creëren of een speelse en dynamische look te bereiken.

Vergeet niet om groen toe te voegen met plantenbakken, hangpotten of klimplanten voor een natuurlijke en frisse uitstraling. Maak het vervolgens extra comfortabel met een zithoek op maat, compleet met bijpassende meubels. Met sfeervolle verlichting, zoals lampionnen, lantaarns of spots in de vloer of plantenbakken, geniet u ook ’s avonds optimaal van uw terras. Maak het geheel af met persoonlijke accessoires zoals kussens, plaids, kaarsen en windlichten. Zo creëert u van uw betonnen terras een unieke en onvergetelijke plek waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

De afwerking en het onderhoud van uw betonnen terrasvloer

Naast alle creatieve mogelijkheden, is aandacht voor de afwerking en het onderhoud essentieel voor een perfect terras. De afwerking bepaalt zowel de uitstraling als het comfort. Kies voor een gladde, gepolierde vloer voor een moderne look, of ga voor een vloer met structuur voor meer grip en een prettig blootvoets gevoel.

Ook onderhoud is belangrijk: regelmatige schoonmaak met water en een mild middel houdt uw terras mooi. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en verwijder vlekken snel. Impregneren beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Zo geniet u jarenlang van een prachtige én onderhoudsvriendelijke betonnen terrasvloer.

Betonservice voor particuliere projecten

Of u nu een stevige fundering voor uw nieuwe huis nodig heeft, een duurzame verdiepingsvloer wilt laten leggen, of een solide betonnen garagevloer, overkapping of terras wilt realiseren, wij hebben de expertise en ervaring om het voor u te doen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering, en zorgt ervoor dat uw betonnen project voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw bouwdromen.

Kleine of grote betonpomp voor storten van een terras

Onze betonpompen en specialisten zijn in te huren voor zowel kleine- als grote stortwerkzaamheden. Voor elke situatie hebben wij een passende betonpomp en specialist in huis.

Bekijk betonpompen

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u beton laten storten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op of sturen u een offerte.

0493-724822 info@vloerenbedrijfengelen.nl Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur






    Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.