Toepassingen beton in de tuin

Een betonnen vloer is niet alleen geschikt voor in huis, maar kan ook een prachtige en praktische toevoeging zijn aan uw tuin. Beton is een sterk, duurzaam en veelzijdig materiaal dat in diverse kleuren en designs verkrijgbaar is, waardoor u de perfecte vloer kunt creëren voor uw tuin.

  • Wij hebben altijd de juiste hoeveelheid beton mee in de pomp
  • Bij Engelen Betonvloeren heb je altijd een vast contactpersoon
  • Diverse loswijzen afhankelijk van de afmeting van het project
  • Ervaring en vakmanschap
  • Wij storten de betonvloer altijd in een dag
  • Wij hebben betonpompen, groot en klein

Vloerenbedrijf Engelen in de praktijk

Engelen Vloerenbedrijf staat voor deskundig advies en een heldere aanpak. Bekijk wat ons bezig houdt!

Nieuwsgierig naar meer?

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten en blogs.

Betonvloer: meer dan alleen een terras

Een betonvloer in de tuin is niet alleen praktisch, maar kan ook een prachtige blikvanger zijn. Naast de bekende toepassingen als terras en oprit, biedt een betonvloer tal van andere mogelijkheden. Denk hierbij aan een strak en onderhoudsarm looppad, een duurzame en stijlvolle oprit, of een veilige en schoonmaakbare speelplek voor de kinderen. De creatieve mogelijkheden met een betonvloer zijn eindeloos. Door te spelen met kleuren, patronen en afwerkingen, kunt u een unieke vloer creëren die perfect past bij de stijl van uw tuin.

Voor beton storten voor particulieren bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een stevige fundering voor uw nieuwe huis nodig heeft, een duurzame verdiepingsvloer wilt laten leggen, of een solide betonnen garagevloer of overkapping wilt realiseren, wij hebben de expertise en ervaring om het voor u te doen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering, en zorgt ervoor dat uw betonnen project voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw bouwdromen.

Een betonvloer is een duurzame investering waar u jarenlang plezier van heeft. Met de juiste zorg en onderhoud, kunt u jarenlang genieten van een prachtige en praktische vloer in uw tuin. Laat u inspireren door foto’s van betonvloeren in tuinen. Zo kunt u ideeën opdoen voor de toepassing en afwerking van uw eigen betonvloer.

Betonvloer terras: perfect voor buitenleven

Een betonnen terras is ideaal voor wie stijlvol en praktisch buiten wil leven. De sterke vloer is bestand tegen intensief gebruik en wisselende weersomstandigheden, en u kunt jarenlang genieten zonder zorgen over scheuren, barsten of verkleuring. Het onderhoud is minimaal: schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is voldoende. Schuren, verven of oliën is niet nodig.

De strakke, moderne uitstraling past bij diverse woonstijlen. Kies uit verschillende kleuren en afwerkingen voor een terras dat perfect aansluit bij uw smaak en woning. Naast praktisch is een betonnen terras ook een prachtige blikvanger in uw tuin. Combineer met materialen als hout, steen of grind voor een unieke en sfeervolle look.

Kleine of grote betonpomp voor storten van een betonvloer in de tuin

Onze betonpompen en specialisten zijn in te huren voor zowel kleine- als grote stortwerkzaamheden. Voor elke situatie hebben wij een passende betonpomp en specialist in huis.

Bekijk betonpompen

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u beton laten storten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op of sturen u een offerte.

0493-724822 info@vloerenbedrijfengelen.nl Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur






    Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.