Verdiepingsvloer van beton draagt bij aan veiligheid

Beton biedt een stevige basis voor verdiepingen en heeft een hoge druksterkte, waardoor het zware belastingen kan dragen, zoals meubilair, mensen en machines. Een betonnen verdiepingsvloer is brandbestendig, wat bijdraagt aan de veiligheid van het gebouw. Bovendien heeft beton goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor geluidsoverdracht tussen verdiepingen wordt verminderd.

  • Wij hebben altijd de juiste hoeveelheid beton mee in de pomp
  • Bij Engelen Betonvloeren heb je altijd een vast contactpersoon
  • Diverse loswijzen afhankelijk van de afmeting van het project
  • Ervaring en vakmanschap
  • Wij storten de betonvloer altijd in een dag
  • Wij hebben altijd de juiste betonpomp, groot of klein

Vloerenbedrijf Engelen in de praktijk

Engelen Vloerenbedrijf staat voor deskundig advies en een heldere aanpak. Bekijk wat ons bezig houdt!

Nieuwsgierig naar meer?

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten en blogs.

Verdiepingsvloer van beton in combinatie met vloerverwarming

Betonnen verdiepingsvloeren lenen zich uitstekend voor het integreren van vloerverwarmingssystemen. Door de thermische massa van beton wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de ruimte, wat resulteert in een efficiënte en comfortabele verwarming van de vloer.

Snelle installatie en milieuvriendelijk

In vergelijking met andere vloersystemen kan een betonnen verdiepingsvloer relatief snel worden geïnstalleerd. Met moderne technieken en apparatuur kan het gieten en uitharden van betonvloeren efficiënt worden uitgevoerd, waardoor uw bouwproject snel kan worden voltooid.

Beton is bovendien een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, omdat het grotendeels bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals cement, water, zand en grind. Bovendien kan beton worden gerecycled en hergebruikt, waardoor het een duurzame keuze is voor groene bouwprojecten.

Nauwkeurige planning en voorbereiding voor storten beton

Het storten van een betonnen verdiepingsvloer is een proces dat nauwkeurige planning, voorbereiding en uitvoering vereist. Van het voorbereiden van de ondergrond door alles gelijk te maken tot het plaatsen van bekisting langs de randen van het vloeroppervlak om de grenzen van de vloer aan te geven. Vervolgens het plaatsen van de bewapening binnen de bekisting om de betonnen vloer te versterken en het storten van de beton.

Zodra het beton volledig is uitgehard wordt de bekisting verwijderd en worden eventuele afwerkings- of reparatiewerkzaamheden uitgevoerd indien nodig. Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kan een betonnen verdiepingsvloer worden gestort met de vereiste sterkte, duurzaamheid en kwaliteit.

Onze mogelijkheden

Engelen B.V. biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor betonstorten, waarbij vakmanschap, kwaliteit en maatwerk centraal staan. Of u nu op zoek bent naar een sterke fundering voor uw nieuwbouwwoning, een duurzame verdiepingsvloer voor een uitbreidingsproject, een solide garagevloer, een fraaie overkapping, een stevige oprit, een sfeervol tuinpad of een prachtig betonnen terras, wij hebben de expertise en ervaring om uw wensen te realiseren. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken streven we naar perfectie in elk project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Betonpomp huren voor storten verdiepingsvloer?

Betonpompen van Engelen vloeren zijn in te huur voor zowel kleine- als grote verdiepingsvloeren. Voor elke situatie hebben wij een passende betonpomp en specialist in huis.

Bekijk betonpompen

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u beton laten storten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op of sturen u een offerte.

0493-724822 info@vloerenbedrijfengelen.nl Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur






    Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.